sobota, februára 19, 2011

Paranormal Activity 1

Paranormal activity.
Film ktorý bol natočený podľa policajtami poskytnutých záznamov z kamery ktorou točil Micah o ňom a Katie. Katie už od jej ôsmich rokov sledoval v noci duch. Postával pri jej posteli. Aj jej sestra ho videla, lenže jej nikdy nič neurobil. Obidve cítili ako dýcha. Potom im vyhorel dom. Nikto nezistil ako. Takýto istý príbeh o ktorom je zmienka na internete,sa stal aj jednej mladej dievčine Diane v šesťdesiatych rokoch.  Dokým nezavolala vyháňača, počula iba divné hlasy a zvuky. Po jeho odchode sa to zhoršilo. Jej to začalo tak isto, vo svojich ôsmich rokoch. Tiež im z neznámych príčin vyhorel dom. U Katie a Micaha  sa to zhoršilo tiež, až keď od nich odišiel niekto podobný ako vyháňač. Micah si požičal špiritistickú tabuľku. Keď sa vrátili domov, našli ju doškriabanú. V noci sa im hojdá luster vysiaci z plafóna, trieskajú dvere. Zapáli sa svetlo a nájdu odsunutú stenu vedúcu na povalu, kde Micah nájd eniečo pohodené medzi prachom.  Dokonca už neútočí iba v noci, ale aj za bieleho dňa. Na jej boku Micah našiel aj niečo ako kusnutie. Dokonca si k nej pán neviditeľný ľahol, bolo vidieť ako sa hýbe deka. Rozsipali púder na dlážku. Boli v ňum stopy. "Duch" sa občas nahnevá. Koncom filmu Katie vytiahne z postele. Ovládne ju. Nič si nepamätá. Micaha zabije. Preletí v noci o štvrť na štyri izbou a pristane pri kamere. Katie sa šialene usmieva a potom sa nahne pre kameru. Je koniec.
Film nie je typický horor. Je to ... neviem to pomenovať. Možno sa vám to nebude páčiť ale nudiť- alebo to budete milovať. Ale mám jednu radu- film nepozerajte v noci a ak sa to dá, pozerajte to aspoň dvaja. Ja som to skúšala popri facebooku v noci, nedalo sa.  Dopozerala som to dnes večer.  Však ten film nebol strašidelný až tak veľmi. Ale ten pocit, že sa to stalo naozaj - lebo ja tomu verím, aj keď polovica ľudstva nie. Aj na začiatku a konci filmu bola o tom zmienka. Keď toto píšem, sa mi trasú ruky, vôbec ale vôbec nemám dobrý pocit z tohto článku. A ešte obrázky z filmu. Inak je aj Paranormal Activity 2 a myslím že pripravujú 3 (alebo už aj to je? :D). ;) aj to chcem vidieť! Keď ste PA1 nevideli, tu je odkaz. Lenže je to Megavideo a to je blbé ale to možno čakanie sa vyplatí. Je to super film! odkaz na PA1 online ;)

                                                    Diane - dievča na internete s pod. príbehom

                                                                                Katie

Katie a Micahova fotka -duch na nej rozbil rám a roztrhol ju na mieste kde má Micah líce (vlastne aj puknutie vedie od jeho tváre) 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára