utorok, januára 04, 2011

Temné sily

   Na nete už je v ponuke aj 6. diel Upírskych denníkov, vlastne druhá časť piatej knihy. Kto pácha tie obálky? Nechápm prečo spojili dve do jednej. Divne to potom vizerá. A nepekne. a BTW videli ste niekto maďarské obálky Upírskych denníkov? Podľa mňa sú skvelé. Sú na nich herci, ale aj to je pravda že knihy vyšli až keď už seriál vysielali na maďarskom RTL klub.  Ale sú skvelé! Kukajte:
Prvý diel

Druhý diel

Tretí diel

Štvrtý

a nakoniec piaty diel: 
Vo väčšom som ich nenašla. Nie sú až tak krásne ale sú na nich oni.Druhý diel a všetky okrem prvého museli vyjsť až keď mala druhá séria seriálu vonku promá, lebo aj na obálkach ich majú. a vôbec som netušila že už aj u nich vyšla Vampírska akadémia. To ju už má fakt každý len my nie ?! Mohli by ju preložiť.

plus slovenská obálka Temné sily. Odkiaľ berú tie názvy? ×D








4 komentáre:

  1. no wow, už majú aj nové obaly? ale tieto sú oveľa krajšie... to sa musí uznať! :D
    a ďakujem ti za pochvalu, aj mne bude ten predtým chýbať už len z toho dôvodu, že bol "vianočný", alebo skor zimný :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já nevim... Mě se zdá, že to bude svým způsobem naodobenina Stmívání. A že je to jenom další vlna nějaké éry a momentálně je éra upírů :D
    Ale nerada posuzuji, když jsem to ještě ani jednou nečetla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vieš, Upírske denníky vyšli prvý krát v Amerike v roku 1991, so Stmíváním majú podľa mňa spoločné len uírov, ale ako hovoríš, každý má svoj názor a som rada keď si ho aj povedia tak ako ty :-)

    OdpovedaťOdstrániť