utorok, januára 18, 2011

Spovedám sa aj keď hrozí že to nikto nebude čítať

Asi ste si už všimli že na blogu je tak trochu útlm, že? No a asi si to každý vysvetľujete jedným slovom : škola. A ak nie, nevadí. Je to tak. Je tu polrok a mňa učitelia nútia opravovať si známky a skúšajú ma ako besní. A mne je to jedno. Ale domov chodím o štvrtej, som rada že sa viem potom večer porozprávať s naj kamoškou aspoň cez pokec keďže ona býva v Maďarsku a vidíme sa len raz-dvakrát cez mesiac na výkend. A ešte k tomu sa nám rodina z maminej strany pomaličky ale isto znepriateľuje už päť rokov. Niekedy si myslím že to je len kôli babkinej smrti... a nechápem ako si mamin brat na ňu dovoluje povedať že je ku..va. Prepáčte že to tu píšem, však nikoho do toho nič a tak ale ja som taká nas..ná že ma ide roztrhnúť. Aj doma sa to pokazilo celé a nedávno som písala na jeden blog koment že som strašne rada že u nás je ešte všetko v nadpriemernej pohode. Aspoňže mám kamošky a viem s nimi ísť po škole von a potom sa hnať na bus aj keď ideme len do knižnice a naj kamoška ma vždy vie utešiť... Ale ako pozerám takto blogy, veľa ľudí to má doma komplikovanejšie. Ešteže mi tu dokola spievajú : `Cause I know everything’s gonna be alright
                                                                            Now you’re standing here right by my side
                                                                            And we dance on, dance on, we gonna dance on
                                                                            Ain’t gonna work for life when we know we can dance on

                                                                             Everything’s gonna be okay
                                                                             The streets will lighten up our way...

Zbožňujem všetky soundracky zo Street danceu. Ale budeme mať účet za net pekný lebo sme so segrou posťahovali všetky soundracky a plus rihannine nové cd ako bonus xD. Hneď mám lepšiu náladu. A toto si checknite:




Aj klip to má skvelý. Krásny Tower bridge a ten uhorkový mrakodrap. Zbožňujem Londýn a tento rok hádajte čo? Ano, áno, idem znova. Pravda je aj to že na tie isté miesta ale teraz na šesť dní a nie na päť ako minule :). Môj výkec skončil a prepáčte za preklepy, ale rýchlo som to písala a nechce sa mi to čítať znova alebo si pokazím náladu. Príjemný večer xD.

2 komentáre:

  1. nekaz si náladu, hlavá vec, že si sa vypísala... aj ja to robím, takto "vypustiť paru" sa niekedy oplatí, človek získa trochu nadhľad a odosobnenie od emócií, ktoré nami lomcujú... nič nie je ideálne, hoci sa to na prvý pohľad môže zdať, no netreba sa nechať tým pohltiť, lebo každý problém ma riešenie... hlavu hore, pusti si ten soundtrack, ktorý je ozaj super(a to ja nemám rada také hitovky či hiphop a spol) a bude lepšie...;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem :) fakt to pomáha, hlavne keď sa vyspovedáš kamošom a počúvaš povzbudzujúce songy :D

    OdpovedaťOdstrániť