nedeľa, decembra 12, 2010

séria Škola noci

   Populárna séria Škola noci. V Amerike vyšlo doteraz 8 dielov spolu s "učebnicou". Na Slovensku a v Česku 5. Podľa martinus.sk by šiesty diel série na Slovensku mal vyjsť približne 8.3.2011. V USA vyšli pod názvami: Marked, Betrayed, Chosen, Untamed, Hunted, Temped, Burned, Awakened a The Fledgling Handbook 101, učebnica, ktorú dostane každé mláďa v prvom ročníku v škole noci s informáciami o upíroch.

  Phylis C. Cast a Kristin Cast sú matka a dcéra,zároveň aj kolegyňe. Žijú v Oklahome v Tulsa. Podporujú charitatívnu organizáciu Mačky z ulice, ktoré sa spomínajú aj v knihe...
  Stránka spisovateliek je  pccast.net, blog autorky je pccast.blogspot.com a oficiálna stránka Školy noci po anglicky houseofnightseries.com a posledný odkaz je na slovensko-českú fanstránku školy noci: www.skolanoci.sk.



  A ja sa musím priznať, že školu noci totálne môžem, aj keď sa mi už zdajú všetci tí upíri a ich dokonalosť povrchné, lezie mi to hore krkom, mám to rada. Len škoda že v knihách autorky stále pripomínajú všetky fakty čo sú známe už od prvej knihy :)  A kto to ešte nečítal ale chystá sa / rozhoduje sa či má alob nie, choďte sa pozrieť na www.martinus.sk a tam nájdete všetky knihy aj so synopsiami, plus si ich môžete kúpiť :)


americké obálky niektorých kníh House of night

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára