nedeľa, marca 06, 2011

Kľudne mi zatlieskajte :D

Ano, píšem článok. Ani mne sa nechce veriť ale viem že keď nenapíšem článok dnes, cez týždeň nebudem stíhať takže by žiadny nebol... ja viem, nikto sa nepotentuje ale aj tak, také vymreté to tu je (ináč prepáčte za tie možno divné slová ale sú tak pomiešané dvoma jazykmi a najčastejšia klávesa ktorú stláčam je backspace lebo píšem milion cudzojazyčných slangových slov o ktorých bežný človek nežijúci v mojej blízkosti nemá ani šajn... :D)

A začnem úplne zbytočnou informáciou, lebo koho to zaujímalo, ten to už vie a kto nevie, nevie preto lebo ho to nezaujíma :D.
Predposledné - tretie -  pokračovanie Mariotových dedičov - Odhalenie-  má vonku obálku (už dosť dlho ale nevadí) a kniha vychádza 15.3.2011 čo je už za chvíľu ale ja sa neivem dočkať :) A späť k tej obálke. Tu ju máme :
Pekná, nemyslíte? Keď nie, nemyslite radšej na nič :)
A ináč dočítavam veľmi pomaličky Pád (Fallen) od Lauren Kate, prečítala som Vampire Academy 1 (Vampírska akademie 1) od Richelle Mead, dokonca aj Chatrč (The Shack) atď, ale neviem nájsť knihu ktorá by ma chytila a nepustila dokým neprečítam aj posledný riadok knihy kde  sú napísané tých veľa čísel... ISBN to je? (ano, nevzdelanec sa znova ozval ). Stáva sa zo mňa asi náročný čitateľ, lebo od kníh očakávam príliš veľa ale to len kôli tým super hodnoteniam. Ale nehovorím že knihy sa mi nepáčili a "nedostali" ma, len ... neviem, čakala som trošku niečo viac...
A čo som vám chcela ešte? Ani neviem...Ach, začala som čítať I am number four od Pittacus Lore v angličtine, (Som číslo štyri) a celkom dobré to je len neviem čo si o tom mám myslieť, také divné to je miestami ale začiatok sa mi páčil. Síce mi to ide pomaly ale snažím sa. Aj Vampire diaries 1 a 2 od L.J.Smith mám rozčítané v angličtine...Za ktoré mimochodom vďačím Judit a nič nikdy nedočítam lebo ma to prestane baviť. :/

A viete že Smithová nedopíše Upírske denníky? Vydavaťeľstvo HarperCollins, ktoré vlastní všetky práva sa rozhodlo že túto úlohu dajú na plecia nejakému inému autorovi, pretože podľa nich Smithová príliž odbočila od hlavnej myšlienky a deja knihy, čo sú vzťahy Damona,Eleny a Stefana a nepáči sa im akým smerom sa celá séria uberá. Šialené, nie? Táto informácia je tiež veľmi pretriasaná, celý článok som o tom čítala na nejakom fóre končiacom na eu ale ani za byvola neviem ako sa volalo, potom aj na jednom (zase neviem adresu) anglickom blogu...A niekedy ešte pridám nejaké informácie o iných knižných novinkách :)

1 komentár:

  1. Možná bys mohla zkusit číst Nightshade, mě kniha chytnula a to nemám ráda vlčí příběhy :)

    OdpovedaťOdstrániť