nedeľa, decembra 26, 2010

Moje otravné otázky začínajú... teraz! :-)

     Ahojte ľudkovia. Mám takú otázku. Vlastne dve. Čítali ste niekto knihu od Paula Coelha Veronika sa rozhodla zomrieť? Alebo ste už  o nej aspoň počuli? Ak áno, čo si o nej myslíte?
    A druhá otázka: čo ste dostali na Vianoce? Ak knihu alebo  také niečo, akú? A tešili ste sa darčekom atď.?
    Lebo sa nudím a som zvedavá čo dostali iný ľudkovia. A ak nechcete odpovedať na tieto otázky, tak potom čo je vaša najobľúbenejšia kniha? :D Alebo čo by som si mala prečítať? Komentujte :).

8 komentárov:

  1. O nej som ešte ani nepočula.. :) ja som dostala také ty obyč veci od kozmetiky po oblečko.. :) knihu som dostala od Nicholasa Sparksa - Posledná pieseň :)zatiaľ sa mi zdá byť veľmi dobrá :) obľúbená kniha ? Čítala si už Charlie a továreň na čokoládu ? :D :D tak tá už od maličkého malička :D inak HP a prvá časť Twilightu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Továreň na čokoládu- to som vydela film a skvelý bol! jasné, last song. ďalšia kniha do poličky goodreads -chcieť prečítať pribudne. potom napíš aká bola, lebo na martinus.sk sú hodnotenia celkom dobré :-) a o veronike- je to sfilmované, ale film sa mi zdal veľmi nudný :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tú knihu mám doma! Čítať som ju začala, ale len tak letmo, ultra letmo, raz sa do nej pustím i seriózne, len keď ja som si počas roka toľko kníh pokupovala a žiadnu som akosi nestihla prečítať, až teraz neviem, po ktorej siahnuť skôr! :)

    Na Vianoce som dostala peniaze (plus kozmetiku, plus hrnček, plus prívesok na mobil - ale s kamoškami sme si darčeky ešte nevymieňali :D), za časť z nich si mienim kúpiť knihy ;)

    Ayamee z ayamee.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Myslím že si ju požičiam z knižnice alebo kúpim. Dúfam že bude dobrá :-). ale až keď dočítam týchpäť kníh čo mám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tu knihu som necitala ani o nej nepocula.Na Vianoce som dostala kopec veci, ktorym som sa velmi tesila. Okrem ineho som dostala aj 2 knihy:Ako z romanu od Zuzany šulajovej a Tajomstvo pre mladych od Paula Harringtona.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ako z románu- to som už počula, ale tajomstvo pre mladých nie. normálne som prekvapená, aj na iných blogoch, že ľudia chcú práve knihy, lebo v mojom okolí ich práve naopak, nikto nechce (česť výnimkám, tj. moja rodina) :(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Knihu Veroniky sa rozhodla zomrieť mám doma, bola to prvá knihy,ktorú som od Coelha prečítala a odvtedy je jedným z mojich najobľúbenejších autorov a postupne si kupujem všetky jeho knihy. Takže Veroniku ti rozhodne odporúčam! Od Coelhe som prečítala zatiaľ 7 kníh a Veronika je jednou z najlepších (aj keď ja som zaľúbená do všetkých jeho kníh). Coelho píše úžasne, jeho myšlienky ma nútia zamyslieť sa nad životom a zvlášť kniha Veronika, ktorá je vlastne o šialenstve.
    Na Vianoce som dostala dve knihy, jednu od Coelha s názvom Pútnik z Compostely a druhú od Sabine Thieslerovej s názvom Zberateľ detí. Obidve sa mi veľmi páčili.
    No a mojou obľúbenou knihou je jednoznačne Malý princ od Exupéry. Proste je to pre mňa kniha kníh, neprekonateľné dielo, ktoré som schopná čítať vždy a všade a kedykoľvek.
    A ináč k naj naj naj knihám radím aj Zlodejku kníh od Markusa Zusaka, všetky knihy od Coelha, Medeného jazdca od Paulliny Simonsovej, Odviate vetrom od Margaret Mitchellovej a Anjelov a démovo od Browna. A je toho ešte stráášne veľa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. NoBoDy:Presne nad zlodejkou kníh som sa dnes pozastavovala na internetovom kníhkupectve. Coelha veľa ľudí chváli, takže si tú knihu zaraďujem do wishlistu :-), aj vďaka tebe. Malý princ je skvelý ale zvyšné knihy som nečítala, aj keď Odviate vetrom a Anjeli a démoni máme doma. Asi by som mala začať :P

    OdpovedaťOdstrániť